A patra zi .....

Astăzi am avut de parcurs traseul Ybbs an der Donau - Krems , în jur de 70 kilometri.
  Dimineață la ora opt am fost gata de ....cafea :))). După vreo 45 de minute petrecute la o patiserie - cafenea ce se afla lângă Topmotel am pornit spre Krems.
  Am mers pe partea dreaptă a Dunării pana la Pölcharn, unde am facut o pauza pentru hidratare🍺🍺🍺🍺🍺🍺 si mic dejun. 

   Am continuat traseul tot pe partea dreaptă a Dunării pana la Melk, unde am vizitat Abația  din Melk!!...Totul a fost impresionant aici , cred ca va fi cel mai important obiectiv vizitat in aceasta "aventura"...nu trebuie ratat !!!

   Am petrecut la Melk vreo 3 ore ......foarte frumos si impresionant însă cu gândul si la bicicletele lăsate intr-o parcare special amenajată chiar la intrarea în complexul monahal ...dar fără pază...!!! 

  Destinația noastra fiind la vreo 40 km de Melk si gasind bicicletele  cum le-am lăsat,  am fost nevoiți să plecăm in "tromba"..

  După Melk traseul se muta de pe malul Dunarii putin mai in stanga prin satele din zona Wachau,  o zona superba plină de livezi de caise si podgorii viticole ...totul fiind ordonat ca in manual .

  Evident ca nu am rezistat tentație si am "colectionat" ceva caise de prin aceste livezi, fiind ajutati si de lipsa gardurilor :))))

  Trecând printre crame, livezi și imense podgorii viticole am ajuns in Krems ..unde avem cazare la Hotelul Orange Wind.Un hotel nu printre cele mai reușite, dar excelent pentru o călătorie cu buget restrâns ( curat, amplasat bine, ceck-in automat, ....si cam atat de bine despre hotel ).

  O zi plină  însă maine va fi una si mai frumoasa, având de parcurs traseul Krems -Tulln an der Donau.

Comentarii